26 Jun
Каква марка климатик да избера?

Днешните купувачи на климатици са в изключително трудна позиция – отвсякъде се появяват реклами на различни климатици, кои от кои по-евтини и обещаващи. На пазара има много фирми, които водят ожесточена борба за всеки един клиент и са готови на големи отстъпки, за да го спечелят с хилядите си предложения. Колкото и позитивно да звучи това, то създава много колебания у клиентите и те дълго отлагат взимането на решение, което от своя страна забавя осъществяването на мечтания комфорт у дома. Тук ще получите нашите съвети за марки, които са успели да спечелят безспорна репутация сред ползвателите, изградили са добре разпознаваемо име и визия и предлагат машини с високо качество и сигурна бъдеща поддръжка.

1. Mitsubishi Heavy Industries

Ще откриете хилядите им почитатели сред форумите и ползвателите. Със своето тайландско потекло и японски произход тези климатици се характеризират с множество функции, екстри, качествено изпълнение и дълъг живот. Предлагаме множество модели с включен монтаж и отстъпки за нашите клиенти, които винаги остават доволни от направения избор. Можете да разгледате нашите предложения тук.

2. Fujitsu General

Семплият и изискан дизайн е само едно от предимствата на тези климатици. Японският им произход говори сам за себе си. Отличителната им черта, за която много от клиентите ни благодарят, е тихата им работа (само 19 dB). Освен че допринасят за перфектния климат у дома, те не създават неприятен фонов шум, който да нарушава комфорта Ви. Предлагаме множество модели от различен ценови клас, с които можете да се запознаете тук.

3. Daikin 


Това е марката, която всички свързваме само и единствено с климатична техника. Тясната специализация в този отрасъл е довела до изпипване на дизайна, подобряване на технологията и намаляване на нуждата от сервизиране. Репутацията на марката е утвърдена и качеството не може да бъде поставяно под съмнение. Тук можете да се запознате с различните ценови диапазони на моделите, техните спецификации, визии и функции. Малайзийската серия (FTXC) е отличен бюджетен вариант, а останалите серии произхождат от Чехия и Турция.

4. Toshiba

Тошиба предлага всичко, от което се нуждаете – енергоефективност, тишина, опции за гласов контрол, хиляди начини да контролирате климатика според собствените си нужди и вкусове. Японското потекло спомага за изпипването на всеки детайл, а сглобката идва от Тайланд, където се намират едни от най-добрите заводи за климатична техника в света. Можете да се възползвате от много промоции с включен монтаж които предлагаме.