Попитайте ни за персонална оферта, която ще бъде изцяло съобразена с Вашия индивидуален случай! Споделете ни от колко вътрешни тела имате нужда и каква е квадратурата на стаите, които искате да климатизирате. Подборът на компонентите от мултисплит системата зависи от много фактори, доста изчисления и отговори на немалко въпроси. Ще получите преференциални цени с големи отстъпки и монтаж, включен в цената. Не забравяйте и опцията за безплатен оглед. Очакваме Ви! 

Mitsubishi Heavy

Доверете се на най-утвърдената и уважавана марка на пазара! Мултисплит системите на Mitsubishi Heavy предлагат на клиента огромен избор от модели на вътрешни тела с множество вградени и опционални функции. Енергийната ефективност, иновативните системи за перфектен въздушен поток, както и качественото японско проектиране на машините ще Ви осигури дълги години спокойствие, уют и топлина на любимото Ви място.

Колко струва?

Daikin

Съвременните мултисплит системи Daikin впечатляват с енергоефективност, изискан дизайн, отлично качество и страхотна цена. Безпроблемната работа на машините е утвърдила марката сред най-качествените на пазара. Предлагаме различни мощности на външни тела, които се комбинират с вътрешни спрямо Вашия индивидуален случай. Изпратете ни запитване с броя на вътрешните тела и квадратурата на стаите и ще получите своята оферта с преференциални цени и включен монтаж.

Колко струва?

Fujistu General

Мултисплит системите на Fujitsu General са с перфектно качество, което е осигурило безупречна репутация на марката сред потребителите по целия свят. Огромната гама от модели и мощности предоставя на клиента голяма гъвкавост при избора. Fujitsu General са известни с безспорното качество, безшумната работа на машините и изискания семпъл дизайн, който обогатява всеки интериор. Множеството вградени функции, както и опциите за WiFi контрол ще допринесат за комфорта на любимите Ви места.

Колко струва?

Toshiba

Мултисплит системите Toshiba, произведени в Тайланд, гарантират висока степен на комфорт, безшумна работа, ниски сметки за ток и нищожна вероятност за нужда сервизиране. Богатата гама от комбинации между различни мощности и вътрешни тела предоставя на клиента много възможности за избор - затова не пропускайте да ни изпратите запитване, споделяйки своите критерии и виждания - ние ще Ви изготвим оферта, на която няма да можете да устоите.

Колко струва?

Gree

Мултисплит системите на Gree са отличен избор за хората, които търсят перфектния баланс между качество и цена. Енергийната ефективност, множеството функции, WiFi управлението и огромната гама от вътрешни тела представя на клиента изобилие от възможности за подобряване на уюта у дома. Изпратете ни запитване, описвайки желанията си, а ние ще намерим най-доброто решение, за ги сбъднем. Свържете се с нас, за да получите своята персонална оферта!

Колко струва?

Kaisai

Китайските мултисплит системи на Kaisai са един страхотен бюджетен вариант, който със сигурност няма да Ви остави разочаровани. Икономичността, екологичността, WiFi контролът, хилядите функции и богатата гама от вътрешни тела без съмнение ще Ви очароват. Макар и отскоро на българския пазар, Kaisai набират инерция и се превръщат в лидер сред бюджетните марки климатична техника. Свържете се с нас за персонална оферта с големи отстъпки и включен монтаж!

Колко струва?
  • София-град, Bulgaria
  • Работно време: ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-18:00 ч. СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - целодневна обработка на поръчки, приемане на телефонни обаждания и записване за огледи.
*
*
*