09 May
Защо да не чакам юли и август, за да си купя климатик или да профилактирам стария?

Много хора са склонни да отлагат покупката на климатик или профилактиката на вече наличен за началото или средата на охладителния сезон, когато смяната на техниката или обслужването ѝ е абсолютно наложително. Тук ще Ви информираме защо не е добра идея да чакате, а е препоръчително да се подсигурите от по-рано. 

  • Преди началото на сезона цените са по-ниски – В периоди, когато има много празници и няма толкова много работа, фирмите обикновено правят големи промоции на продуктите и услугите си. Така освен че ще се подготвите предварително за сезона, можете да спестите немалка сума пари.

  • Услугата ще бъде извършена в по-кратък срок – Именно поради факта, че активният сезон все още не е стартирал в пълна степен, екипите реагират сравнително бързо (в рамките на 2-3 дни). От средата на юни до декември месец няма как да очаквате такава бързина – сроковете за изпълнение ще бъдат в рамките на 2-3 седмици.
  • Безпроблемна работа при охлаждане и отопление по време на най-големите жеги и студове – Ако се подготвите навреме, няма да има нужда да търпите ужасните летни жеги или мразовитите декемврийски дни. По-добре е да се погрижите за климата у дома отрано, за да не сте зависими от променливите и често непредсказуеми условия навън.

Независимо от времето, в което ни търсите, ние от V&P Clima ще се опитаме да реагираме максимално бързо на Вашите запитвания и нужди. Не се Колебайте да се Свържете с нас! Предлагаме огромна гама от промоционални модели с включен монтаж, както и няколко вида профилактики, в зависимост от индивидуалните Ви нужди. Подгответе се за Лятото още Днес!